Search
  • fernandotennisllor

Quina raqueta tinc que escollir?

Updated: Apr 6, 2018

Et donem les pautes més importants
Indicacions principals


En el món de les raquetes, la raqueta més cara és la millor: Mentida. Podem trobar raquetes costoses com molts cops no milloraran el nostre joc i a la llarga ens ocasionaran dolors. A l’escola de Tennis arriben nens amb la raqueta del Nadal, això fa que empitjorin. Una raqueta mal escollida molts cops pot detonar a dolors musculars. És el nostre estri de joc i ha d’estar adequat al nostre rendiment/nivell de joc.


Si ets iniciant en aquest esport, has d’adquirir la teva raqueta pensant en que pesi poc. O quasi gens. Ha d’estar rondant entre els 280 als 300 grams. Ha d’ésser una raqueta poc pesant i molt manejable. A mesura que en vagis aprenent veuràs que pots anar colpejant la pilota més fort, però ara, necessites total maneig de la raqueta. A mesura que en sàpigues més, has d’adquirir una raqueta més potent. Que et faci llançar la pilota més potent però sense perdre el control. Moltes marques tenen la gamma Competició: no accedeixis a aquesta raqueta fins que no tinguis un nivell de joc alt i regular.


Els mànecs van per número: 1,2,3,4,5… Els nens fins als 12/13 anys necessiten un mànec de 1 o 2 depenent de la mà. Les dones necessiten un mànec 2 normalment. I els homes 3 o 4 depenent de la mà. Aquest és un factor molt important per a practicar l’esport amb comoditat.


Actualment existeixen 5 o 6 marques que destaquen. Tenim les dos grans marques en el món de les raquetes: Head i Babolat. Adquirir una raqueta d’aquestes dos marques és comprar seguretat i un bon producte, encara que també pagues marca. Llavors hi ha altres marques com Wilson, Prince o Tecnifibre: Aquestes marques donen molt bona qualitat a bon preu. Per acabar tenim la marca de Decatlhon: Artengo. No és de tanta qualitat però per gent que comença és perfecte.Jo   recomano que t’aconsellis per un professional en raquetes: normalment al Decatlhon la gent seleccionada són entesos de Tennis, a altres botigues normalment sinó són especialitzades en tennis no en tenen ni idea. Llavors, si ets principiant, vés al Decatlhon i adquireix una raqueta que no pesi gaire, quan el teu joc millori ja adquiriràs una raqueta de més bona qualitat.

38 views0 comments

Recent Posts

See All